ONZE BIEREN      DE BROUWER      VERKOOPPUNTEN      PERSBERICHTEN      CONTACT

Welkom op de webstek van Vrijstaat Vanmol!

Vrijstaat Vanmol werd in mei 2016 opgericht door cartoonist Erwin Vanmol. Lange tijd bleef zijn bierpassie beperkt tot het proeven van kwaliteitsbieren, het creëren en brouwen van bieren thuis en het ontwerpen van etiketten voor zowel Belgische als Amerikaanse brouwers. Erwin vond hij in Lennik, vlakbij de oude Frankische dries van ’t Nelleken, een geschikte locatie voor zijn microbrouwerij. Hij wordt tijdens het ontwikkelen van nieuwe recepten en proefbrouwsels bijgestaan door Jan, zijn 16-jarige brouwassistent en vennoot.

Onze microbrouwerij bracht inmiddels al vier bieren op de markt: Gronckel, Gronckel Tripel, Janimal en het cigarpairing-bier Cohiba Atmosphere, dat enkel te verkrijgen is in twee exclusieve lounges in Antwerpen en Maastricht, waar sigaar-aficionado's samenkomen om te genieten van een Cohiba.

 

Gronckel valt in de prijzen op iBEERian Awards 2017!

Gronckel, het ambachtelijk blond Belgisch bier van 6,7% van Vrijstaat Vanmol, sleepte in de categorie ‘Belgian Pale Ale’ van de iBEERian Awards 2017 de zilveren medaille in de wacht. Lees meer...

 

© 2012-2017 • Rent-A-Mole • in pictura talpae veritas 

 

Comments